Забележка
x

Ако срещнете проблеми докато използвате уебсайта www.artmark.ro и вашият браузър е Internet Explorer моля опитайте да посетите с други браузъри: Chrome, Firefox, Edge etc.
Благодаря ти!

Купуване

Да купите е лесно. Регистрирайте се за участие в аукциона и направете вашата оферта в писмен вид, по телефона или онлайн. Участвайте в търга на живо в залата или наддавайте в платформата на Artmark Live.

1.

избери

Заповядайте на оглед на предложенията в търга преди или в деня на аукциона. Всички произведения са изложени няколко седмици преди датата на търга. Един от нашите арт-консултанти ще ви ги представи и ще ви запознае с начините за участие в аукциона. Ако нямате времето да ни посетите, може да видите нашите предложения в електронната или печатната версия на каталога за аукциона. Непродадените обекти могат да бъдат закупени след края на търга, но на по-висока цена, не по-ниска от минималната естимация -посечена в каталога.

Текущи търгове Licitază

2.

Направете вашата оферта

Артмарк ви предлага 5 удобни начина за участие в търга:

Писмена оферта. Необходимо е попълване на формуляр с най-високата сума, до която искате да наддаваме от ваше име. Формулярът може да попълните на място в нашия офис или да го изпратите на auctions@artmark.ro; auctions@artmark.bg;
Онлайн оферта. Регистрирайте своя акаунт и наддавайте за желаните от вас обекти, посредством бутона НАДДАВАМ, намиращ се до всеки обект.
Телефонно участие. Ако предпочитате да наддавате по телефона, един от нашите консултанти ще ви се обади директно от залата на търга и ще участва от ваше име. Необходимо е попълването на формуляр на място в нашия офис или изпращането на такъв на auctions@artmark.ro; auctions@artmark.bg;
На живо. Насладете се на тръпката и адреналина от наддаването срещу други колекционери в търга на живо.
Онлайн, без значение откъде. Създайте акаунт, за да може да следите и наддавате в реално време през платформата ни за онлайн аукциони, дори от комфорта на своя дом.

Създай профил Create Онлайн наддаване Create Оферта по телефона Create Писмена оферта Create

3.

събери

Поздравления, вие спечелихте в търга! Веднага, след като извършите плащането, може да вземете своите спечелени обекти директно от мястото на провеждане на аукциона или от офиса на Артмарк България. Може да платите в брой, с банкова карта или с банков превод.

Тръжни правила Licitază Плащане на вноски Licitază